Izvinete za latinicata, pishuvam od telefon. Imam edno Instagram prashanje, dali vi se sluchilo dosega samiot Instagram da ne vi pokazhuva story-nja od odredeni lugje bez toa da vi se staveni na "mute", tuku da treba da idete na samiot profil za da go vidite? I ako da, kako mozam da go popravam toa?
Има некои бижутерии што продаваат накит, као со сваровски елементи, ама според цената не знам колку се сваровски тие На пример, во Сити мол пред Waikiki има таков штанд. @Zaljubena26 евентуално во Веро Џамбо ако успееш да најдеш, ако не купи си од кај што продаваат гиро
По обновувањето на договорот во вип ми следуваше бесплатно хбо пробен пакет.Меѓутоа изгледа направив утка при логирањето и првиот месец ми беше наплатено по редовна цена од 300ден преку трансакциска сметка.Пред да почне вториот месец го деактивирав но еве и вториот сега ми е наплатен.Како да го исклучам и покрај тоа што веќе еднаш ми е деактивирано?
Mesto kaj sto pravat dobri palacinki za take away? I nekoja dobra pizzeria u Skopje? Nekade vo Centar po moznost...
На ФБ имаше, барај го таму, ако имаш профил. Ама одамна не сум прочитала нешто од него. moeosiguruvanje.com.mk Мислам така беше.
Изгледа не се оригинал сваровски......Да не испадне дека лажам, ама во обичните продавници се по толку..а, за оригинал незнам.Не сум купувала.Извини, јас погрешно сум те сфатила.
Каде се продава книгата за матуранти по македонски јазик?? Ја има ли по книжари и колку пари е отприлика?
Kakva sminka(pudra,korektor)koristat nekoi za da izgledat vaka,odnosno vaka ubavo nasminkani jas nikako nemozam.
Во маркетот Веро во Џамбо има замрзнати Види во сервисот на Багат, на бул. Климент Охридски карши Вулкан