и јас си ја купив од зелено пазарче 100 денари беше а во другиве оптики што се во трговски и на такви места се поскапи
Оох, цела ноќ немам спиено, незнам кај сум, очиве на олкави ми се ,е сега прашањево ми е како да се расонам некако, кафенце се напив ама не ме раздрма доволно, а денес цел ден ќе се рашетавам низ град, ми треба нешто да ме држи
Линк за спуштање на програмана НЕРО? Ја имав, ама не ми се пушташе и и направив анинстал, сега барам ама не можам да најдам за спуштање, помош?
Оди во аптека и побарај таму. Ако не ти даваат добро замоли ги зошто таквите кутивчиња ги пуштаат во голема количина во поголемите фармацевтски компании или аптеки со галенска лабораторија
http://www.skidajmo.com/ Еве ти страна со програми, нема потреба ни од регистрација. Избери си која верзија ја сакаш..
Ние за во училиштето купувавме од аптека, ама не во сите аптеки ги има, туку оние што сами изработуваат разни масти, креми.
Девојки татко ми е работник во банка. Што треба да напишам Професија-? Занимање- ? Не ги разликувам тие поими. Ако знаете ве молам помогнете ми. Итно ми треба.
Драги добри феминки,ако сакате да контрибуирате во една добро дело,ве молам да ми помогнете. Се работи за млади луѓенца,заљубени,на два различни краја на светот и не можат да бидат заедно за еден важен ден,па замолена сум да направам нешто во име на едната страна за другата страна. Муабетот ми е... каде да купам МНОГУ,ЗНАЧИ МНОГУ киндер јајца,од типот 5-6 табли,ем да можам да купам толку,ем да е пониска цената зошто сепак е така речи на големо?! Киндер јајца...не сакам да знам која им е симболиката,ама од сабајле си направив сто филмови!
Професија се однесува на завршениот факултет, односно добиената титула по завршеното високо образование, а занимање се однесува на називот на работното место што не мора да има допирни точки со професијата. Лилитке, освен во поголемите маркети каде што имаат на лагер толкава количина Киндер Јајца, на друго место не ми текнува, освен директно да се обратиш кај дистрибутерот
Кај некој дистрибутер како што кажа Анат, или најди некој магацин кај што има производи за во маркети, најверојатно ќе има и Киндер јајца со оглед на тоа што ги има во скоро секој маркет, и таму се по пониска цена производите, а ти плус ќе земаш и на големо.
Дали некој има информација колку чини една пластична интервенција во Македонија за отстранување на лузна од операција, долга околу десетина центиметри? До колку нема никој конкретна цифра, каде би можела да го добијам одговорот?
Некој ритуал за побрзо да ми помине плускавица на стапалото ? И дали некој знае дали некаде се продаваат магнетчиња ? Има шанси во продавниците за материјали или нешо слично ...
Плускавецот НИКАКО немој да го пукнеш ! Не чини.. додека си дома остави го да дише, а кога ќе испаѓаш некаде стави му фластер кога ќе пројде одредено време сам ќе се повлече
В ред , благодарам , ама дека на незгодно место ми е одвај можам да одам .. Интересно е и твоето прашање погоре , ама немам одговор всушност и мене ме интересира