Izvinete za fontot,ne mi raboti nesto mak. Sakam da ve prasam, posto dosega nikad ne sum razmenuvala evra vo menuvacnica, dali primaat ne knizni evra, tuku zelezni? na pr. 2 evra zelezni. Itno mi e,ve molam.
Дали некоја знае во која зграда се сместени просториите на Теа Модерна, за помош се наоѓаат на улица Васил Ѓоргов бр.16 кат 4. Се снајдов, во Зебра се наоѓаат ако на некоја од вас некогаш им притребаат!
Девојки да ве прашам, дали имате искуство со силиконски тавчиња за печење? Имам едно за куглов и едно за мафини, веројатно издржуваат високи температури, нема да се стопат па да направам беља, м?
мммммммммммм онаа на излез од Скопје мислам дека се вика шарлота на самата улица е кога одиш накај петровец,ако ти одговара локација ако не кажи па ке мислам друга
Трендафилке, за топење нема да ти се стопат (ова од што ми кажувале други), ама мене ми е некако „шубе“ во силиконски да печам... се‘ тоа хемикалии, ќе ми се чини ќе поприми тестото од садот... јас не би.
Domakinki izvinete na latinicata vi pisuvam od mob. Sakam samo da vi pomognam da ja razresite dilemata ,znaci slobodno peci si draga samo na 180 c poveke ne se preporacuva, jas dosega nemam utka i vo soleni i blagi zakuski. Inaku da se nadovrzam kalamot nemoze da ispusta mirizba osven ako ne nekoj sumljiv kvalitet. Bon apetit pa pustete nesto i nie da vkusime!
Нема да ти се стопат, имам правено мафини во такви силиконски калапи и испаѓаат многу убаво и проја исто имам правено во тие калапи интересни испаѓаат на крај
Ги печеше на повеќе од 180 степени? Јас имам во многу интересни форми, со срценца, машнички, буба мари, сакам да израдувам едни дечиња, затоа се думам.
На 180 минути отприлика негде 30 минути така нешто , знам јас имам со срценца со цветчиња и ептен се убави , доста се практични .
Абе женски пред некое време на фб налетав на една слика од спотот на Анабела и Елитни одреди -Београд каде што дечково стои пред зид и на сликата пишува дел од текстот од песната нешо во стил она лепа а ја млад ал од снова се не живи. Е сеа не се сеќавам кај кој ја гледав сликава знам дека на насловни беше ставена ама кај кого убиј ме незнам. Има шанси некако да ја најдам или вие да ја знаете имате? Ја сакам сликата
јас мислам дека постои има девојки кои уште немаат дечко а се веќе возрасни девојки имам такви пријателки не многу блиски но сеуште немале ни еден дечко ни мотач ништо