Абе се сушат сеа на жица,ама на столче ке ги стаам поише да ги фати сонце,па ако не бива,ќе пробам со фен,фала многу
Знае ли некој кај се купуваат они апчиња хлор ли се што се стваат у базен за прочистување на водата и колку пари се ?
Знам дека многу од вас ова не ги интересира ама да пробам.Дали некоја видела каде се продава дамаст за постелнина на метража?
На кои? На Макетрол нема, ни пиво не држeа до пред некое време, a мидлам дека ни сека не држат За Лук оил незнам
Овие тикери што ги имаме во потписи, нели има одредени што може да бидат и на десктопот....како да го поставам?
Знае некој во Паралиа дали во дискотеките можат малолетни да влегуваат?Баш се распрашував и ми рекоа тешко, биле 18+
Дали некој го има Законот за здруженија на граѓани и фондации-англиска верзија, или да ми посочи линк каде да го симнам? sesilija јас имам видено морска ѕвезда во живо, лани во Грција мм извади од морето и ја ставивме на книга, ја набљудувавме, како којзнае што да открив, имам и слика дома на пц, штета видео не направив да доловам како ги мрдаше пипките, мноштво беа, ама на сонце поцрвене.
Марама, сигурно треба да има во Техномаркет, Нептун....ама еве ти и онлајн http://shopping.tc.com.mk/ventilator-vivax-fs-41/p/8708