Не игра улога серотонинот туку тестостерон, андростенедион, DHEA-S и SHBG. Низок серотонин дава анксиозност и депресија.
@Dust кога отидов во УЈП и им го кажав ова, тие ми рекоа дека ке треба да платам 15%. И ја бев во забуна бидејќи законот е јасен, ама ете, така ми кажаа. Е сега, можно е да дошло до недоразбирање, вработената беше албанка и којзнае што ме разбрала, бидејќи прашував и за други типови на деноци кои треба да ги платам. Како и да е, кога ке пријавувам данок ке видам што и како.
За да извадам лекарско за возачка треба да поминам и на очно, но јас веќе носам наочари и имам диоптер, каква е постапката за прегледување на очно со оглед на тоа дека веќе носам наочари?
Стари се резултативе ако се направени 2014 испитувањата. Ти препорачувам да ги испиташ сега хормоните, направи комплетен хормонален статус. Упат може да ти даде гинекологот.
100% е вака како што пишав.. јас ја замарав со прашања сметководителката што ми ја води фирмата и ми го прати линкот од законот за да се осигурам дека точно ми кажува Ако сакаш ќе ти го постирам да си разгледаш
Значи дома од пред некое време ми се појавија бубачки, не знам како да ги опишам поголеми се од мравки некои чудни, дома ми е чисто ги има во кујна и тоалет . Што да правам се отрув од доместос
Прати ми го или тука или во лп, вработената може да каже што сака, данокот на мое име е, ја ке си имам проблеми ако пријавам погрешно.
Може ли некој да ми објасни како да стигнам од плоштад до Тетекс во чаршија? Не сум јадела таму 4 години, не ми текнува каде точно се наоѓаше.
Може ли да ми каже некој што е Epoxy Resin, дали има кај нас, каде и по која цена? Знам дека resin e смола, но кај нас поконкретно каде и како точно да го барам? Благодарам однапред
Имаш Тетекс и кај Хотелот Холидеј Ин во мала куќарка жолта, црвена боја.Ќе го поминеш Камениот Мост и оди право спрема чаршија после десно ќе свртиш према Турист и од левата страна продолжи право да одиш ќе поминеш Буши дуќаните за накит само право одиш ќе стигнеш кај џамијата продолжи од левата страна и само право одиш од десната страна е Тетекс