Можеше, сега не. Дури и за рецепти од "приватните" доктори со факсимил веќе не издаваат матичните доктори.
знае ли некој да ми каже дали карго експрес доставува сигурно до адреса (до човек во фирма додека е на работа)? и може ли унапред да се договори за кој ден? зошто знам често можат да ги остават пакетите во база па да мора да ги подигнеш.
Алишан да не е поинаку кај гинеколозите? Мене матичната ми даваше боледување врз основа на мислење од приватен специјалист, а после на комисиско носев исто од Ремедика. Тоа беше пред една година и до јуни цело време така ми продолжуваа боледување.
Доставуваат точно на адресата која ќе ја наведеш . Но , ако сакаш пратката да ја испорачаат во петок на пример ,тогаш ќе ти речат во четврток да им го однесеш пакетот . Не може да го носиш во понеделник пример и тие дури петок да го достават . Ако ти е некој да изненадиш и планираш пратката да му ја однесат на работното место , имај на ум дека доставувачот претходно се јавува кај примачот на тел број кој ќе го наведеш ти , и го известува дека има пратка за него од тој и тој
Нели на страните на Фејсбук кога кликнеш на нив, од лева страна, под името стоеја опциите како: Photos, videos, reviews итн. Е сега, бидејќи приметив кај мене ги нема кога сакам да пребарам некоја страна и страшно ме нервира , прашањето ми е дали сум кликнала на нешто несакајќи, па сум ги сокрила тие опции, ако да, како да ги вратам или тоа е некоја новина на Фејсбук? Како сега попрегледно да пребарувам, ако е така Однапред благодарам за одговорите
Праша за матична и затоа за себе кажав. За гинеколози и моето боледување беше прифатено од приватен гинеколог но и тие имаа договор со ФЗОМ
За симнување песни јас ги симнувам преку mp3 converter. На гугл пиши вака и ќе отвориш и ќе ставиш линк од јутуб видео од песната, ти ја конвертира во мп3 и ќе ја симнеш само како песна. После (зависи каков телефон имаш) или кај песната во опции има set as ringtone или во сетингс кај ringtone би требало да имаш опција да избереш од песните.
Како се прави профилот тука заклучен? Кога ќе отвориш да излегува само фемина грешка и дека има ограничување?