Дали има центар за странски јазици во околината на министерство за внатрешни работи? Поконкретно ми треба за германски јазик.
ми треба помошоколу јутјуб, нема звук, пустено е на најгласно ама не пее, пустам од комјтер медиа си пее, на јутјуб не, кај е изгаснат гласот? фала однапред
здраво девојки дали имате искуство со СТУДИО ВАЛЕДЕМА ВАЛЕ колку земаат за шминка и фризура и како сте задоволни
Три пати сум била и сум презадоволна, повторно сум на свадба наскоро и пак ќе идам таму, ептен ги бива! За цена не се сеќавам, ама не беше скапо.
ги фалат ама незнам колку земаат некој ми рече 1500 за шминка и фризура.. им пишав на инста и фб не враќаат и не ми креваат на телефон..доколку имаш информации пиши ми во порака
Ќе купиш нешто за него, облека или некоја играчка. Јас секогаш носам облека за малото и благо нешто кое го давам на мајката.
Здраво, не знаев каде да го пишам прашањево па решив тука. Дали тие што што се бават со дојави за утакмици се легални?
Девојки треба да вадам лекарско за возачка дозвола, но мислам дека ми е укинато здраственото осигурување (одма после 18 год го укинувале, па потоа пак требало да се пријавиш, но немам проверено дали и мене ми е укинато) па сакав да прашам дали има врска тоа со лекарското? Да проверам и да го средам осигурувањето или можам и без него да поминам?
Дали предметот Спорт и здравје на факултет треба да се запише преку iknow бидејќи го немам во листата на понудени предмети, а сепак е задолжителен, иако е со 0 кредити. Дали е некоја нивна грешка или не треба да се запишува?
Можни решенија: - Провери кај видеото долу десно дали случајно си кликнала на звучничето па сеа стои Х - т.е. да нема звук. Кликни на Х во дното од видеото и звукот ќе се пушти. - Обиди се да го пуштиш преку друг интернет браузер (Chrome, Mozilla, Opera, Internet Explorer и тн.) или - апдејтирај го Adobe Flash player-от.
Здраво,дали некој има патувано со FliksBus за Белград? Некој да сподели искуство и информации? Благодарам