Баравме со либето пред некое време и најдовме во Хубо Маркет кај ресторанот Ден и Ноќ за 1000че. Претходно се' свртевме, од пластичарска, преку Бит Пазар, Нептун, Техномаркет, Супер Тинекс и никаде немаше или беа многу поскапи. Едит: Сега го гледам вентилаторот што го постирала Moira, истиот е
ај дека јас немам fb си го избришав ве прашувам во име на сестра ми.Дали може да се направи некој да не ти ги гледа ни сликите на кој си тагнат и како можеш да направиш да не ти ги гледаат колку што разбрав од сестра ми тоа е прашањето (знам има тема за фејсбук ама таму ќе потрае дур некој да пише ама ова и било итно на госпожата и затоа тука пишувам)
Вака одиш во Прилагодување за приватност/Профил и означување-измени ги опциите/Who can see posts you've been tagged in on your profile?- одбираш Само јас.
Знам за Зегин онаа што е доле кај Мнт-операта е исто дежурна инаку работат мислам дека до 10 работни денови обично Еве ти на страната на Зегин детално за секоја аптека што ја имаат и до колку работат. http://www.zegin.de/cms/index.php?optio ... Itemid=227 За другите аптеки незнам.
Каде можам да најдам такви(не знам како се викаат) за полнење на запалки? Ми се потроши плинот на омилената запалка и не ми се фрла..
На Бит Пазар на тезгите ги полнат за 10-20 денари. Мислам дека се продаваат и полначи ама не знам цена.
Девојки, кај да најдам тампони за уши? Има ли воопшто некаде? Прашував по аптекиве кај мене во населба, нема. М?
Имаше на филолошки факултет часови, професорот беше јапонец, незнам дали сеуште има. Јас бев на првиот час, ама пошто не ми се поклапаше со работното време, неможев да продолжам да одам а толку добро објаснуваше чичето...
ми кажаа дека преку странава cPay https://www.cpay.com.mk/Client/page/def ... id=/mk-MK/ можам да ја проверувам сметката преку интернет. е сега прашањето ми е дали некој се има регистрирано и дали е безбедна странава?
Офф девојки да не знаете колку пари зимаат и дали може да се направи екранов на телефнот си го изгребав,ама малце подлабоко....колку пари ќе ми земат отприлика ако може да се направи? ќе си умрам од мака