ПЗУ „ОКО" - д-р Милена Трајковска 02/3064-150 070/384-224 Ул. „Вич" кула 28, локал 5, Карпош 4 (трите убавици спроти бивша Механика) Поточно јас да ти објаснам спроти Специјал е, од страната на Гранап маркетот. Тоа е улицата кога врти 8-цата од Илинденска, па по таа улица оди за да излезе на Партизанска за да сврти накај Влае. Или ако одиш од Центар накај Ѓорче треба да се симнеш на автобуската одма после City Moll, па после пешки да поодиш малку околу 5 миниту, кога доаѓаш до раскрсницата не преминуваш улица, само вртиш десно и од истата страна одиш право, нема да згрешиш ќе го видиш и Гранап маркетот од истата страна е, е после него доаѓа и зградата каде што доле има ординација, ќе видиш има и табла над вратата на ординацијата.
Ти благодарам да не се повторувам со членката подолу, колку отприлика се цените. Поздрав и убав ден. ☺️
Работат со фондот, треба да си закажете преку матичната, ама очнава ординација слободните термини ги пушта во петок, па во петок да закажете преку матичната. Јас два пати сум била, по 150 денари ми имаат наплатено (фондовска цена). Работат и приватно ако не ви се чека закажување преку матичната, за цена не сум сигурна колку е прегледот на приватно, ама мислам дека е 1000 денари. За поточно јавете се на телефоните што ви ги дадов.
Јас на приватно мерев диоптер бесплатно, под услов од кај нив да земам наочари. Цената за наочари и рамки е горе-долу секаде иста, по околу 1000 и нешто за двете поединечно, па нагоре.
Оптички центар Ленс, Тафталиџе. До два секој ден вршат прегледи, може и без закажување мислам. Ако ти треба број и точна локација ќе ти пишам во порака.
Дали знае некој, кога ќе зборам на телефон со некого, а не секогаш, си го слушам својот глас, а исто така и на messenger на видео?
мене ми велеа штом се одзвива мојот глас значи можно е да не прислушкуваат. јас верувам дека ме зафркаваа
Da moze .. otkako ja odlezal kaznata treba da pominat dve godini.. posle odis vo sud i podnesuvas dokument za brisejne na kaznata.. posle toj dokument slobodno vadis neosuduvan. so srejka
Може му бил на спикер ставен телефонот.Јас така се слушам на 2 пати ако на некој му е на спикер телефонот. Инаку не сакам да ширам дезинформации ама ништо чудно да не прислушкуваат.Имам пишувано еден пример пред месец-два во врска со тоа.