@Antolinaa Аа е за тоа знам, но мислев дали може од Манго-Манго Бидејќи за така прашуваше и членката, директно од нивните страни, Зара/Манго/Бершка итн. Сепак на Фешн Груп ги немаат сите брендови, а и покрај тоа што пр. го имаат Манго, немаат се достапно од Манго секако
Како функционираат автобусите во ЈСП сега? Постои опција да земеш еден билет, или на пример да извадиш дневен? Пред неколку години последен пат се возев, и немам поим како функционира сега. А ми требаат неколку релации само за еден ден.
Помош!!!!!Имам инвертер клима и одеднаш почна да ми дува ладно,а све е наштелувано да топли Што може да е проблемот????Ви благодарам
Сега функционира само електронскиот систем со картичката Скопска, купуваш картичка и ја надополнуваш во продажните места на ЈСП има на железничка, кај Градски ѕид или на лице место плаќаш, преку телефон врз апаратчето со инструкции во автобусите, така мислам најисплатливо ти доаѓа.
Треба или со картичка или со телефон како што ти пиша членката. Поисплатливо ти е со телефон. Ѕвониш на 185 и ти одбиваат од сметката на тел.
Не, треба да ја активираш услугата преку праќање на порака на некој број, а потоа го бираш 185 и телефонот го ставаш врз апаратчето се додека не добиеш сигнал за успешно плаќање. Мислам дека е 35ден.
https://bi.mk/jsp-od-deneska-plakanje-so-mobilen-i-preku-vip/ Еве ја постапката. Плаќање по телефон чини 40 денари.
Последно порачав две постелнини од ClickShop.mk . Имаат многу убави дезени, дуплите им се по 1350 и се со многу убав памук. Побарај ги на фб.
Јас, да. Пижами. Не беа нешто вау ама колку пари толку музика. Ти ги праќаат по нивна пошта т.е. курир ти ги носи до врата.
Дечки еднo прaшaње. Нa лaптoпoт oд втoрникoт кoгa ќе гo уклучaм кaј знaкчетo зa Wifi стoи жoлт извичник и кoгa ќе стиснaм нa негo пишувa ,,No internet, secured". Нa мoбилниoт имaм нет сaмo нa лaптoпoт не сaкa. Кaкo дa гo решaм прoблемoв итнo ми требa.