Бидејќи е релативно читана тема ќе пишам овде,ако на некој му треба продавач во бутик,парфимерија,слаткара сл.. во центар,кисела вода или карпош нека ми пише.однапред благодарам
Во тафталиџе во трафиките кај Жан Мари се бара лице за вработување МИСЛАМ. Огласот стои дали уште бараат не знам. Ќе се распрашам ако сакаш
Да.Јас имам менувано куни во Буњаковец. Линда се вика менувачницата.Кај Body Line во пролазот па лево се наоѓа.
@Luminary Провери низ цвеќарите, а цените колу што знам се движеа 200-300 денари, ептен некаде ако е поскапо, па 400 да биде
Ако сакаш да купиш алое старо над 2 години има во цвеќарата карши фонтаните во парк,околу 150-200 ден беа.А малечко алое имаш во Бриколаж и таму се околу таа цена.Во цвеќари дупло поскапо
Хелоуу Знае ли некој каде точно се наоѓа Челинџ, центарот за странски јазици во Кисела Вода? Не сум сигурна дали е кај Гет кафе..
Благодарам девојки. @Alanna дали мислиш на цвеќарата што е на ќошот, кај пешачкиот што е (после фонтана во парк, ако одиш од Центар, од лева страна)? Ако не, тогаш ќе може ли да ми кажеш каде е поточно и името? Благодарам однапред