Немаш право да користиш лично здравствено осигурување како невработено лице, доколку сопругот е вработен. Осигурувањето треба да биде преку фирмата во која е вработен. Таму нека се информира за потребната документација што треба да доставиш.
Здраво. Ме интересира дали некој има искуство со онлајн работење на Freelancer страната? Ако да, нека ми пише слободно ЛП, да подискутираме околу тоа
Мој предлог е оптика Орбис во ГТЦ втори кат. Има избор на брендови по пристапни цени, а и можност за тест- проверка на заштитата од УВ- зраците. Оттаму купувам и задоволна сум.
Каде можам да гледам бугарски серии со превод? Испадна нова многу добра серија но неможам никаде да ја најдам истата со превод можеби затоа што испадна пред 3 дена. Помош???
Од брендови работат со Julbo, SBK, Police, ReyBan, Polaroid... Цените се од 4.000 ден. па нагоре. Имаат и детски модели.
Каде има најмала провизија? Во која банка? Каде е поевтино во банка или пошта? Од,прилика колку земаат?
Добро и евтино хемиско чистење на облека во Скопје? Обично си купувам купон од Grouper, но моментално немаат понуда.