Однесиго во некоја продавничка кај што поправаат телефони и ќе ти го сменат екранот, без гајле. За екран според мене најмалку 500 најмногу до кај 1500 би било, чудно би било да е поскапо.
За правење немај гајле, ќе се поправи, однеси го на сервис било каде, а за цената не знам, зависи за каков екран станува збор.
Девојки не се разбирам многу од ова, за пријателка ми е. Ако влезе во државна квота на факултет пр. треба да плаќа 200 Е. месечно или годишно?
Незнаев каде да го поставам прашањево.. Каде има некои вакви, по весели материјали? За вакви таблички ми требаат. Спојлер На женси пазар, не ми се верува да има, шарени.. А и таму, некако се многу крути.
Знае ли некој да ми објасни што е разликата во пилинг и ексфолијат, за што се користи едното а за што другото?
Види во продавници за завеси, такви материјали се користат при изработката на драпери. Ама има и на пазарите со материјали, не сите материјали се крути, посебно не овие летните .
Kај да најдам вистински миризливи свеќи (свеќи, не стапчиња)? * Hе ме праќајте само во Jumbo, имам испробано неколку видови, што мали, што големи, и нема ефект каков што треба да има.
На Glade свеќите се многу добри, стварно мирисаат низ цела соба а не како други да треба да бутнеш нос во нив... ги имаш во сите маркети, а сега скоро имаше и акција некоја во Тинекс (веројатно и во др маркети)
Спојлер Малку ми е глупо прашањево,а и мислам ова е најсоодветна тема за да прашам тука. Кога во некој/некоја стан/кука ке има пожар дали може да се дознае кој го предизвикал пожарот,секако ако нема траги за тоа?
Дали јас овде гледам потенцијален пироман? Обично наоѓаат како е предизвикан пожарот односно што го предизвикало, а кој е сторителот ако нема траги или сведоци нема начин да се дознае.
јас дека поима немам како иде работното време со празнициве дали утре ќе биде нешто отворено како на пример фризер ?? сакам да се шишам што е можно поскоро
И заборави да кажеш дека нема шанси подметнувачот да не остави никаква трага! Туку јас сакам да кажам како се вика нашиов пливач олимпијец?