Пазар3 ти е најпозната и има илјадници огласи, за све, баш за све, така да ако воопшто некој објавува, објавува таму, и да најдеш друга страна за објавување нема да го најдеш она што е таму...
^ Џамбо. Каде да најдам lunch box , ама со повеќе прегради? Независно дали се пластични или друг материјал.
@Ginger^ Иста ваква форма на ланч бокс само со два дела има во Рамстор маркетите. Може ќе ти биде од помош. Со повеќе не сум видела
Лего коцки каде можам да најдам, ама да не се прескапи....гледам преку 2000 денари е едно големо пакување тоа е многу....барем иљадарка да се, максимум 1500
Оригиналните Лего се скапи, држат цена, ама вредат за парите. Инаку има и кинески копии до кај 500 денари по продавниците за играчки како Галакси и Анаконда, можеби и Локо Кроко. Ама не се добри како оригиналните, лесно се расклопуваат и при најмал допир.
Знаете ли какви се тие машини што се режи стиропор со нив? Каде можам да најдам на пример за вакви фигури?
@BarbaraMorii Тоа се машини токму наменети за тоа, за сечење стиропор. Има компании што продаваат такви машини во многу поголеми димензии наменети нормално за фабрики, што чинат и по 15-20.000 долари, но има и помали, што можеш да ги најдеш и на страни како Алиекспрес, за едно 130 долари. Еве како изгледаат тие помалите, бидејќи претпоставувам сакаш за домашна употреба Spoiler: 2 А имаш и вакви опции, во форма на нож на принцип на вжештена жица за сечење, што доаѓаат и со поголемото сечило. Имаш и на Јутјуб туторијал, оние DIY, ама ако не си некој мајстор, кога веќе имаш готово, подобро такви си купи
Во Вицко има,и низ Рамстор маркети многу убави со апликации имам видено.Јас имам од Вицко метален од 1л има различни модели и големини.
Оригиналните лего се во Лидл 1200 денари, а само во мк се дури и половите преку 2000, ако немам друг избор пак од Лидл кему земам на син ми
Во кој Лидл има Лего? Јас знам дека во Германија има, во околниве не сум видела. Може линк да ми дадеш?
@BarbaraMorii Foam cutter или styrofoam cutter, а за крајното што е како нож- hot wire foam cutter или foam cutting pen Можеш пропратно да си отвориш и на Јутјуб да видиш како иде постапката, како се користат овие машини и алатки
Lidl vo lerin, od bitola sum i zatoa ne mi e daleku, plus bliska licnost odi redovno vo lerin zaradi lekarstva bidejki tuka se preskapi vo odnos na grcija i zatoa odtamu ke si zemam