Нема повеќе да се оди во УЈП со документи земени од работа? Знам обично има термини до 15 март за пријавување на данок
Турав капки за нос и како некоја будала премногу истурив вдишник убаво и се закашлав не можев да дишам и сега се плашам осеќам уште како да ме скокотка нешто и ме тера да кашлам?..Па и не истурив премногу се испаничив сега се плашам како да неможам здив да земам убаво..
Искрено не ми е јасно од каде и како набавуваат цвеќарите декоративен материјал за работа? Гледав по али експрес ама не е толку ефтино,гледав али баба таму бараат огромна количина и за едно нешто над 1000 броја....На пример ситни ствари ок ама сигурно не праваат нарачки од 1000 броја за кутии или други поголеми украси што бараат да вложиш над 2000€ ....
Има неколку фирми во Мк кои им доставуваат све шо им требит за цвеќара. Ако ти требаат имиња на фирмите пиши ми лп.
Ми требаат итно вакви работи, дали има некаде низ Мк па и да вршат достава Не сум од Скопје, а ми требаат за неколку дена да ги имам
Епа прашај во сук импекс по карго да ти испратат ова се рафтовите од тоа што имаат ....Па мислам дека ќе најдеш пошо имаат од пиле млеко што би се рекло...... Ако сакаш пиши ми ќе ти дадам број.
Ај,некој да ми препорача добар мајстор за телевизор од Карпош или Центар(што знае стари телевизори да поправа).
Како на фб да направам да не ми се исклучи профил од фб, нели имаше опција да остане уклучен ако другиот го смени пасвордот или како беше
Кога ќе стасаш до овој чекор ќе си ја смениш лозинката и кога ќе кликнеш на "зачувај ги промените" тогаш ти излегува опција дали сакаш да останеш најавена на сите уреди како што си или да се одјавиш од секаде.