Дечки со оглед на тоа што WizzAir немаат лет Скопје-Сплит-Скопје, дали знаете преку кои други авиокомпании можам да одам и која е цената отприлика? (4 дена)
Има ли некој банкар, некој што работи во банка, сакам да прашам нешто. Нека ми пише во инбокс ако има.
Како да деактивирам месенџер и фб? Фб деактивирам,но месенџер сеуште ми останува активен и за пораки и се.
@Al3xandra Отвори го Месенџерот, кликни на твојата профилна, па Privacy & Terms, ја пишуваш лозинката, па Continue и кликнуваш Deactivate
До Воената академија во Аеродром како може дојдам мислам кои така попознати објекти се во близина за да може да се ориентирам?
Мкц е позади Народна. Нит бус, нит такси ти треба. Ќе прашаш за инструкции. Или оди на гугл мапс најдобро.
За правдање на пари на работа за службен превоз од дома до аеродром дали е доволно да се приложи само сметкопотврда од таксистот или треба и фискална да се приложи? И да кажете најевтино такси до аеродром?
Дали имате информација дали ќе важат сеуште 500-ките евра и дали ќе има потреба од нивна смена во банките.менувачниците кај нас? Во Европа во тек е уникување на важност на таа пара, освен неколку банки во Германија и Данска.
Јас.Премногу е интересна.Јас се газев од смеење од почеток до крај.Мој совет ти е да ја гледаш.Ние цел клас бевме и на сите ни се свиѓаше.