Може секој што има некаква идеја за свој бизнис да се пријави, пред да се влезе во потесен круг на селекција можеш да одиш и да видиш реално дали ќе ти се исплаќа. Ако се откажиш пред почетокот на обуките и изработката на бизнис план ок, ама ако се откажиш откако ќе почни обуката имало казнени поени, дали да платиш нешто или те бришат од евиденција, не знам што... Ова го кажувам бидејќи и јас сум заинтересирана и пред неколку дена бев на информативна средба.
Neoleksan bil za namaluvanje na apetitot,a mene mi treba za anksioznost I da ne mi go namali apetitot,dali mozam so nego da zemam I nekoi kako b complex ili pivski kvasec?
Zemi si magnezan neuro,mene toa najveke mi pomogna a vakvi gluposti neoleksan ,heleks samo ke ti odmognat
https://finance.gov.mk/files/u11/Precisten_teskt.pdf После 10та страна би требало да го најдеш одговорот.Ќе го прашам утре татко ми и ќе ти кажам, ако знае.
Дечки, ај ве молам уште еднаш. Како да стигнам до МКЦ од Џамбо? Како е редот таму? Ќе одам на свирка. Нешто ситно за поткаснување, пиење се купува оттаму?? Јакните се оставаат таму или? Благодарам
Слободно можам да кажам дека е најдоброто место во чаршија. Убаво уредено и фин персонал. Цените се нормални.
Имам ,,спиено” овде. Макијато е 70, храната не е прескапа убава е. Внатре е убав амбиентот, убава музика пуштаат.Секаде се пуши, келнерите се услужливи, чисто е, средено. Супер е кафичов.
Особено ако има сонце и е топло од утре, има ли многу гужва преку ден? Ќе може да се најде место околу 2 или потешко? Фала ви многу
Кафичот не е на тоа место каде што беше на влез во Чаршија од страна на плоштадот Филип Втори. Барем јас видов дека таму е празно пред некој ден. Би ти го препорачал Рузвелт на Рузвелтова. Имаат многу убави смути. 140/150 денари се, што не се скапи. Во Вега се од 140 до 200 денари и не се убави.
Не преку ден е релакс.Преку недела па уште по лабаво.Петок/сабота навечер е full house.За двајца ќе најдеш место 100%. Голем е кафичот доста.Ако не па, резервирај си маса и мирна ќе си.Работат уште со резервации мислам. *во Чаршија е инаку.Одозгора кога одиш буквално до Албум Шиша е.
Кафичот е сеуште на истото место, со тоа што работи само горниот дел, односно терасата надвор која е затворена во зимскиот период и одлично загреана. Рузвелт воопшто не ми се допаѓа, местото на страна од тоа што е добро уредено е премногу исфорсирано па никогаш не може да фатиш слободна маса. Цените се нешто повисоки од останатите кафичи, плус служат само пијачки. Исто така е и премногу бучно и во постоан хаос од луѓе кои чекаат маса. @maaraa96 никогаш не се случило да не најдам место во Austrian, затоа што располагаат со прилично голем простор. Пријатно за седење е секој дел од денот.
Кога пријавуваш неважечки документ во службен весник, ама преку интернет на нивната страна, дали после имејлот што ке ти го пратат е потврда што треба да ја однесеш во соодветно институција?