Сакам да прашам, пасошот ми истекува во Август некаде, оваа година, но јас сакам сега да си го обновам, не ми се чека, па прашањето ми е, дали е тоа возможно? И доколу да, само е потребно 1500 денари за образецот, 200 за АТ и стариот важечки пасош, така? Однапред благодарам на одговорите
Возможно е. На страната на МВР ти пишува се. Подобро сега обнови го, отколку кога ќе дојдат во јуни/јули гастербајтерите и кога ќе има гужва. Имаш опција да одбереш каде сакаш да го правиш пасошот, па можеш да си одбереш и друга локација освен МВР кај МТВ
@referentka Ти благодарам многу на брзиот одговор. Ми текна бидејќи пред 2 недели си ја обновив личната карта, па си викам и пасошот да го средам, а не ни помислив на гастербајтерскиот период You are totally right! Благодарам уште еднаш
Дали има некои други интернет страни каде што можам да разгледам огласи за станови, освен Пазар 3 и Реклама 5?
Околу 600 денари,можеш или со уплатница у банка или на терминал. Боље ти е со картица таму да си платиш него да плаќаш провизија за уплатницата
Гледам често прават журки во Дион, да не знаете дали се плаќа резервација за коњопој и која е цената и слично?
Да споделам инфо, на Еси,1л 739 е намалено со вкус на боровница во Зегин. Прееска земав баш. Редовна цена му е 920-930 ден. А овие се околу 1200. Ако најдеш претставник да ги нарачаш.
Некое искуство со оваа новата фирма за козметика за коса во ГТЦ приземје Redist RedOne? Гледам ефтини им се цените, но со каков квалитет се производите што ги продаваат?
Да прашам пошто не сум знаела досега. За ваѓање боледување од матичен се наплаќа?пошто мене ми побараа пари
Феминки, дали знаете некој што изработува трпезариски маси од дрво (бука, орев или крајно медијапан но да личи како дрво).. Може да ми пуштете линк нешо и сл.. Фала ви..