Марко Блажевски е машкиот олимпиец. Ама тој ми се чини го гледав некни 34 место беше ако не се лажам. Симона Маринова е девојката. За вчера или за денеска ја најавуваа . Не знам што направи таа
Имаше оглас за вработување во Carrefour па ме интересира ако некој пратил CV и го викнале на 7ми,во колку часот дали знае?
Зависи од каде земаш пензија од ттк и стпанска банка битолската исплатени се уште на 1ви за другите банки незнам а ако поштарот ја носи дома до 8ми најкасано стигат...
Тие што земаат преку Тутунска банка, им ја исплаќаат на 1 во месецот. Ако земаш преку Тутунска сигурно дека ти е стигната!
^Преку тутунска сум, ама сега направив акаунт на нивната страница, проверив и нема Кај вас сигурно има ?
Клементе Русо (Clemente Rusoo) се вика, Италијански боксер е. Мене ептен ми е ружен на фаца.. Шознам..
Кај мене има, јас уште средата на први проверив исплатена беше. На оваа страна проверуваш -www.nlbklic.com.mk? Навистина незнам што да ти кажам
Девојки може малку помош... Колку чини билетот за до милениумски крст и колку чини билетот за на жичарата? Колку време се возиш? Ако може да ми кажете нешто повеќе. Ќе ми дојде другар од Канада, па да знам еден ден да го испланирам што како
остави ти страна јависе на тел.дирекно во банката прашај или најдобра варијанта да си отидеш на банка и да видиш или почекај до 2 сатот да не ти ја немат уште префрлено што знам...
^Да, тука проверувам и незнам зашто така ми покажува Немам ни банкомат, ни банка во близина, ќе морам да почекам до вечер па тогаш да одам до проверам Добро девојки, фала ви, бар знам дека има пуштено, останува само да видам што е проблемот
Девојки ајде малку помош од некој што знае повеќе за кредитите Тетками во петокот поднесе барање за кредит и му рекоја дека денес најкасно ќе има одговор сеуште се немаат јавено таја целата е во паника што мислите вчера беше неработен ден дали е можно да се одложило малку или да чека или таја да се јави на банка за колку време од прилика има одговор за кредитите?
Миме не знам во која банка аплицирала, но јас ќе ти кажам дека процедурата и не е баш лесна. Јас одам на пракса во банка и секојдневно се сретнувам со голем број на кредити. Значи процесот е од недела до две бидејќи барањата за кредити се праќаат од филијалите до централната банка, па таму има посебно кредитно биро кое одлучува дали кредитот е одобрен или не. Нема место за паника ако немала лоша банкарска историја (ако нема други кредити, ако нема долгови, ако навремено подмирувала други кредитни картички и сл.).. Како и да е, сигурно ќе биде известена, а доколку и се брза може да помине до местото каде аплицирала со лична карта и дознае дали е во процес или е донесена одлука.
Девојки Словенија шо стандард брка?мислам цените поефтини се од тука?да знам шо да побарам да ми донесат...