Не го кажав главното затоа што не ти реплицирав тебе туку му кажував на другарчево погоре дека греши.. Небитно ..битно во аптека има @Ма.нев друже, имам толкава фирма што чека на мене, работници што чекаат плата. Стварно немам време за ЛП. Сори
Трговакиот центар Олимпико, на бул. Теодосиј Гологанов. Блиску е и пешки ако одиш од Сити Мол. Работат до 5 мислам.
Како сите ме разбраа само ти не ме разбра. Како не постои "живин" како збор во македонскиот јазик? Колку што ме научиле професорките по македонски јазик до сега, придавка е од "Жива". А еве и овде пишува така. http://www.makedonski.info/search/живин Како поинаку би кажал за овој апарат за мерење притисок? Спојлер Едит: Гледам @Dust и линк од правописот ставила, а и со прост пример ти објаснила. Не видов потреба да потенцирам дека се работи за апарат за мерење крвен притисок со живин столб.
помалку дискусија ќе направевте ако само толку и објасневте. Па таа како сака нека мисли за речникот на македонскиот јазик
Има ли некој правено PRP третман овде, во Македонија, на зглобови/колена? Ако има, ќе замолам да ми пишете порака
Колку пари е пчелин восок, дали знае некој? Дали само на пазар каде што се продава мед може да се најде или има некои луѓе што продаваат? Освен пчелин восок каде можам да најдам парафински восок?
Итно ми треба помош Каде може да најдам од оние шољи со натписи? Конкретно ми треба за најдобра колешка, дали сте виделе во скоро време? Ама не онлајн да нарачам, туку конкретна продавница за денес ми треба Фала многу!
Мала пажња види на инста има инфо кај им е продавницата...Башка конкретно кај нас во Ох скоро во сите фото студија прает чаши со натпис
Во Џамбо-Веро има штанд на кој изготвуваат каква сакаш шоља. Си одбираш модел на шоља, кажуваш што сакаш да има напишано и за кратко ќе се вратиш да си ја земеш.
кажуваа дека викендов ќе биде пуштен но и дека веќе се возело "на диво" нека кажат тие што патувале каква е точната ситуација
Која цена се букетите од чоколатца во Краш? И дали да купам од таму или од Европа? Сакам со шери да биде. Би ве замолила поскоро да ми пдговорите бидејќи ќе одам денес да купам.
Како е можно ми пратија една пратка на адреса на пошта преку post restant и сега кога отидов да си ја подигнам таа ми се испонаша немаш tracking number а како да го имам кога друг ми праќа, после ми вика дојди рано во 7 сабајле разговарај со поштарот , ајде и тоа направив тој ми вика не знам, немаше ништо а што немало бре не ни праша која сум , која адреса, како сега да си ја земам пратката што сигурно ми е стигната????
Каква врска има тракинг бројот со поштата? Не ми е јасно. На неа само и треба лична карта. Мене 2 пратки ми украдоа. Па дојде до тужба работата.
Ова е страшно колку се неписмени вработените таму (секоја чест на исклучоци) сега поради одредени неписмени личности јас не можам важна пратка да си земам, болест! И што ако ги тужиш, има нешто од тоа? Чисто се сомневам! Сега да им отидам утре и на гоогле да им отворам дека не треба tracking number за пост рестант?