@lost123 Не е воопшто опасно да се вежба на празен стомак, се зависи од личноста. Но се препорачува барем мала ужина пред вежбање, за да ти даде енергија. Но, ако се чувствуваш доволно енергично, зошто да не? Инаку најдобро е да се вежба наутро, но исто тоа е различно, бидејќи зависи од обврските и плановите. Важно е дека сакаш да вежбаш, па кога можеш тогаш Јас вежбам во 2 дела, после појадок и после ручек бидејќи така си го навикнав организмот
Не сум во Мкд денеска затоа не можев да одам. Па пишуваше дека нема пари во банкоматот, иначе ако има пишува трансакцијата е во тек, ве молиме почекајте.
Тогаш значи не се повлечени парите од сметката, барем не би требало. Мене неколку пати ми се случило да нема пари во банкоматот, и трансакцијата не се извршува. Ниту пак се извршува кога ќе бидат ставени пари во банкоматот. Нема логика да биде така, знаеш колку луѓе ќе бидат оштетени на тој начин?
Rabotel nekoj od ovde kako online prodavac,odnosno administrator,ako znae nekoj ili ima iskustvo neka mi objasni vo lp.
И мене никогаш до сега ова не ми се случило, не знам што може да е. Како и да е во понеделник ќе видам во банка што ќе направам и којзнае дали ќе ми ги дадат и што ќе испадне.
Си требала уште одма да се јавиш. На мајка ми така кога и ја лапна картичката одма се јави да каже.Од кај знаеш што е.
@Leviosa2503 Да, испорачуваат Лично немам порачувано, но ѕирни ја темата за Онлајн шопинг, таму подетално ќе видиш мислења и рецензии околу Зафул, од членките што порачувале
Зависи и до скелетната структура, на пример тие што имаат поголема густина на коските тежат повеќе а изгледаат за помалку. Друга битна работа е дали тежината е од масно ткиво или мускулна маса, затоа некои луѓе со 75 кг на пример се затегнати, а други изгледаат дебело. Инаку според табелата за индекс на телесна маса, се од 52-66 кг спаѓа во нормална тежина за 165 см висина. Спојлер: ИТМ табела
За колку време се изготвува извод на родени за новороденче?Маж ми поднел барање во болница на шалтер,му рекле дека иделе од МВР да ги подигнат барањата од Гак.Барањето е поднесено на 01.03.Или некој број да ми кажете,морам на работа да го однесам изводот за породилно
Дали знаете каде се продава низ ск карта на светот ама да не е од просветно дело школска туку естетски убаво да изгледа за во дневна закачена
Резервирав апартман на Booking во Грција, и ми стигна известување од тие што ги изнајмуваат апартманите преку western union да уплатам депозит и јас прашав дали може да се плати таму. Така и резервирав со плаќање на лице место. И сега жената е наша македонка, пишуваше име и презиме и ме праша дали сум од мк реков да вика тогаш ќе ти пратам трансакциска сметка од Стопанска Банка ..? 100 пати сум резервирала и сум одела така да си платам на лице место прв паѕ ова ми се дешава.. Знае некој зошто?