Околу средината на јули Подлога за вежбање колку пари е? И која е подобра опција Ранерс или Џамбо? Ми делуваат слични, затоа прашувам
Мене ми се чинат очаен квалитет. Подобра опција, доколку можеш, се разбира, ти се Sport Vision, па да си одбереш нешто од Champion, Adidas, Nike...
Џамбо. А каде ќе вежбаш? Гледам дека подлоги за вежбање по фитнес центриве употребуваат дури и оние пластичнине што се упоребуваат за во купатило или на тераси.
@baba Rada Ми треба за домашна употреба. Гледав од Champion во Sport Vision пристапна цена, сигурно е убав квалитет.
За дома можеш и на старо кебенце, јорганче, на тепих, пешкир.....ако ти се фрла пари во спорт в....нате пани цени им се до бесвест. како сакаш уствари.
Дали познавате филателист, односно човек кој собира поштенски марки во Македонија, или некое филателистичко друштво. Пишете ми инфо ако знаете нешто
Јас го имам тоа на Champion, потврдувам дека е добро. Стандардна дебелина е, зависи какво сакаш, на Adidas i Nike се нешто подебелки. А бе, какво ќебе, бабе... па не е исто стомачни на ќебе и на специјална подлога... грб ќе те здоболи.
Od kolku godini se vadi pasos na dete? Mi kazuvaa ne se vadelo pasos na dete so nekoja odredena vozrast i deka se stava slikicka od deteto vo pasosot na roditelot dodeka da ja postigne taa odredena vozrast no mislam deka toj razgovor bese za druga drzava.
Од раѓање може да се извади,само што има мала важност. До 4 години важи по две години а од 4 натака (до незнам колку) 5 години.
Разни видови разни цени, немам појма колку се, знам само дека таму се најефтини од тазе домаќини кои допрва се куќат.
Они ги гледат колку чворови има тепихот и димензии,имаш од тие теписи од 5000 па нагоре.Има многу убави модели.Ако купуваш мислам дека во Анталија и Ирем дуќанот се поефтини.Најефтини такви ги имаш на една страна на фејсбук и инстаграм Duli Carpet,праќаат и по карго мислам.Јас вчера бев,ако одам пак денес ќе ти сликам да видиш какви има на Пластичарска и цени