Незнам кај да се пожалам и да го поставам прашањево.. си купив чизми високи..и ми беа точни се..ама бидејки за зимски распуст не идам на играорна муслулите ми атрофирале а јас ни ал ни абер дека ќе се деси такво нешто.. и сеа коа ги облекувам чизмите имам проблем..ме стегаат на мускул.. што да правам девојки малце помош како да ги раширам..облекувам се што е дебело на нозе за да се прошират само од себе..ама нејќат.. решение?
Дечки некој трик да си ги исчистам рацете, целите ми се розеви и портокалови од цвеклото и морковот што ги рендав. Има ли начин да ги исчистам?
Зависи каков материјал се, не си пишала...зависи и од моделот. Пробај дај ги на некој со пошироки нозе да ти ги прошири ако воопшто може.
Барај во SWANSON има. SWANSON имаш во Аеродом, спроти универзална сала и во Рамстор. Цената на овие протеински прашоци им е некаде 1300 ден.
Ако се кожни,остави ги во замрзнувач неколку дена, 100% ќе се пуштат. И со омекнувач за алишта можеш да ги намачкаш внатре, помага и тоа.
Купив еден новчаник и многу грдо мириса. Мајка ми викаше ќе го изгуби мирисот ама помина недела дена и уште мириса. На тераса ли да го оставам треба или ?
Мора да е кинески И јас еднаш имав купено новчаник од кинеска продавница, многу лошо мирисаше.. Ако е од од материјал што можеш да го поминеш со влажна марамица, избриши го.. Јас така му правев на мојот.. Или пак остави го на провев малце..Ако е потребно и малце повеќе :geek:
Ако мириса онака грозно како на кинеско...тешко дека ќе помине брзо, можеш да го напрскаш со парфем и нема толку да мириса...а можеш и на тераса да го оставиш , ама нема нешто многу да се смени миризбата
Зашто да не бе, откако ќе отстои на тераса едно милион саати Незнам како со кафе ќе може да го намачка,со крем ти е најпамено а и оргинален парфем исто
Знам дека помага разбива миризби и кога ќе мириснеш многу парфеми кафето ќе ги неутрарлизира сите. Ама јас не би си го мачкала новчаникот со талог од кафе, ти душица незнам
Ако е кожа новчаникот не те зафркавал можес да го поминес со маст или крема некаој мрсна помага ептен
Ми се испомешаа боиве на екранов на комп.. Ако некој има АСУС ЛЦД монитор нека ми каже со ред како се тие контраст бла бла... Бројчињата .. Ај плс
Многу течности. Пример лижни сол и после неколку чаши вода напи се или кока колата и кафето се секогаш добре дојдени. Како и да секогаш се легнува со малку подигнати нозе.
Спојлер Кога веќе мислиш да ги носиш на мајстор кажи му нека ти ги наметне на калапи,ако тоа не помогне ...тогаш подари ги и купи си нови