@Bridget не можам да ти пишам порака,ако можеш да ми пишеш да ти пратам слики од теписите да ги видиш
На фб има доста групи за помош на самохрани родители разгледај дај ја на некој кок стварно му е потребна
Незнам дали е соодветна темава... плочкар ми треба за вц, кој воедно би ни направил ѕидче/парапетче долу, сакаме да ја вадиме туш кабината и да сме само на тоа... фала!
Бит Пазар ако сакаш ефтини. И јас не сум задоволна од геловите. Мирисаат само додека се капеш, после тоа не. Дефинитивно на Dove се најдобри.
Девојки, другарка ме покани на отварање на нејзина пицерија. Е сега, што се носи? Сигурно со празни раце нема да отидам, но немам никаква идеја што би земала, помош?
Мене ми кажаа дека Скопски саем го срушиле и сега саемскиот попуст е во продавниците за мебел. Не ја знаев оваа информација, сакам да си купам плакар во боја.
https://www.uvmk.gov.mk/mk/elektronsko-podnesuvanje-na-baranje-za-izvod# Можеш електронски. Плаќаш со картичка и бираш во кое подрачје ќе го подигнеш изводот.
Саемот на мебел лани се одржа во Борис Трајковски и тоа десетина дена пред саемот на книга. Имаше и организиран превоз од ЈСП. Не верувам дека нема да има оваа година. Ако не ти се брза, почекај. Вреди да го посетиш зашто има големи намалувања. Доколку најдам инфо за годинава, ќе те известам.
Фала. Ако знаеш препораки(позитивни-негативни) напиши ми ако сакаш за салон за мебел. Од Мебел Ви гледав плакар, ми одговараат димензиите и просторот во него. Само ми е страв да не лажат. @poenta не се брзам, ако биде во тек на месец април. Пред Велигден планираме да реновираме.