Таму да не е менаџерот? Хм како да ти објаснам,еднонасочната кај Станица 26 што е,после неа на раскрсницата одиш десно па првата улица лево. Или наједноставно на гугл мапс отвори си
Аха. Фала. До Клинички знаам Ќе појдам со 50ка или 3ка,кој одеше до таму. Ај ме сети сеа Види го, се ѓиба сеа Појма неам каде е таа Станица 24 ама знам дека е кафиќ Знам само Клинички центар каде е.
А зошо на гугл мапс не напишеш public room и точно да ти даде насоки и да стигнеш и никој да не те разбере?
Пишав, но се изгубив по улиците. Не ми е срам да прашам или ако му сметам на некој нека го скокни прашањево.
Па нема потреба. Нека стигне до Медицинскиот факултет. Од тука оди до Еурофарм и нека праша. Блиску е.
Шо знам, нон стоп во темава прашања каде е ова каде е она. Не само од тебе туку од многу членови. Лично јас, кај и да одам во друг град и држава се што правам е пуштање навигација и одење или возење по неа. Никогаш не сум се изгубила. Вие за едно Скопје во кое патем и живеете, правите ко Марс да е. И слободно нека го избришат мислењево, зашто не трпите критики ама ич, но бар ќе прочитате. Секако ова е форум и зошто да премолчувам?!
Се надевам има некоја членка од Свети Николе ми треба број од превозници Скопје Свети Николе и обратно. 8 шофери се,тргнуваат во 8,9,12 и 14часот. Ви благодарам
Гледај, јас неполна година живеам Скопје и нормално дека нема да го знам цело. Фала Богу користам Гугл Мапс, ама подобро би ми помогнало и плус ако ми каже некој точно каде се наоѓа местото. Ако бил веќе таму. Не реков дека ќе се загинам. Ти, ако си пушташ ГПРС и ти е ок, и мене ми е ок. Ако ти не сакаш да прашуваш за насоки, мене ми е ок. Не би те критикувала. Ти така си избрала. Не ми смета. Ако начекам некое глупо прашање (мене лично да ми е, како сега што тебе ти е моево ) јас скролам надолу. И не се замарам. Поздрав и секое добро
Sakam da prasam dali ako ja smenam kartickata za bankomat, dali toa ima vrska so brojot na transakciskata smetka. T.e. dali ke mi stigaat sredstvata povtorno?
Дали просекот од факултетот влијае вез животот, и е потребен за некаде? Искуство и знаење ИЛИ просек од факултет? Моментално сум на раскрсница, имам 7ци и 8ци и членувам во многу проекти и натпревари, или да се откажам од се и да почнам да поминувам повеќе време на учење за 9ки и 10ки, само што второто не би ме правело среќна реално, тоа што ме интересира е утре за работа дали некој ќе го гледа моето знаење и искуство или просекот од факс..
Според мене, во морето исти дипломи и слични cv-ja, од твоите колеги ќе те одвојат и истакнат токму проектите и воннаставните активности.
Просекот ти е за лична сатисфакција.. Дури и проектите ти се исто така за твое задоволство затоа што за жал во МК ретко кои фирми го гледаат тоа. Се надевам дека ќе почне да се гледа на тоа како на западот.. Прави тоа што те прави да бидеш среќна. Не учи за џабе, учи од љубов кон тоа што го учиш. Исто важи и за проектите..
Ресенчани ве има ли тука? Како е ситуацијата со пожарите во Преспа, дали ги ставија под контрола, има ли зафатени куќи некаде?