Од свидиш спа од орифлејм еден портокалов..е сега долго време го нема тој по каталози не знам ни дали ќе го има повторно и сега чекам да ми стигни од новата колекција од свидиш спа што им е се надевам дека слично добар би бил
И јас го имам користено истиот пилингот на Свидиш Спа во портокалово пакување. Може ли да споделиш искуство од новото пакување на колекцијата, сакам да го порачам.
Дали може да се направи генетско испитување за да се види дали личноста е генетски носител на одредени наследни болести? На пример посвоените луѓе не знаат ништо за медицинската историја на нивните претци, дали имало заболени од рак, диабетис, срцеви болести, и слични наследни заболувања. Епа дали може да се направи кај нас такво испитување?
Kade moze da se najdat unikatni luksuzni podaroci-ukrasi za otvaranje na prodavnica. Ne mi e vazna cenata, samo da e ubavo i unikatno. Nesto kako gift shop, ako znaete moze i link da mi pratite da vidam online. Na del od tie sto gi vidov na internet veke se zastareni se edni te isti ukrasi.
треба да одам скопје на клинички центар ама одкако ќе се влезе на клиника додека се излезе ќе се потроши саат време и 100 литри бензин. Сакам да прашам дали има паркинг место на дом на печат? Порано (пред 7-8 години) беше отворено да не речам диво место па можеше тек тук да се паркира некој. Или па кај рамстор т.е позди рамстор да идам на паткинг.
Има сегде низ Центар паркинзи. И кај Дом на Печат и кај Рамстор. Ама сегде се плаќа. Немојте ни случајно да ја оставите колата така, без порака за паркинг, казни летаат.
не,секако паркинг ќе си платам,само да знам дека од него побрзо ќе излезам а не за 1 саат како од клинички