треба во 11:30 да сум стигната. пред месец ипол исто тоа време лесно влеговме ама накај 12ипол ко излагавме.... Што да ти кажувам.
Во договорот си пишува убаво, пенали нека бараат на други не мене зошто имам и печат и потпис од нив а убаво си пишале. Ќе видам што ќе направам.
Некој што живее грција ако може да ми пише лп. Ми пишаја казна од полиција па да прашам нешто за процедурата?
@Al3xandra, приземје во ГТЦ, страната кога доаѓаш од Плоштад, прв, или втор пролаз од десно е. ____________________________________ Дечки, кога би имале избор, би работеле 4 дена по 10 часа, или 5 дена по 8?
Искрено ме замисли, ама попривлечна варијанта ми е 4 дена по 10 часа. Но, најважно е колку исцрпувачка е работата.
Зависи од тебе колку ќе чувствуваш дека ќе можеш да работиш. Јас би можел и двете варијанти. Но не секој е ист и исто може да работи. Зависи исто и за што работа се работи и колку има физичка активност, но понекогаш и психичката работа уморува.
@cresa-jagoda, смената која мислам дека би ми припаднала е онаа која е далеку поисцрпувачка од другата, така да веројатно ќе идам на варијанта 5 со 8. Да е другата смена, би идела и 4 со 10.
Ми треба малку работен совет? Дали одморот треба да се искористи пред да ти заврши договорот? Пример: ако работниот договор истекува на 1 Мај деновите од одмор што остануваат треба да се искористат пред 1ви?
Што правите/консумирате кога не можете да заспиете, а сте физички и психички преморени? Б6 витамин помага?