Луѓе каде да најдам убави престилки(кецела) за машко и женско? Поинтересно спакувани, поквалитетни? За подарок ми треба. Итно ми е Фала
Има во Базаро. Има и во Џамбо. И да е во обична кесичка, купи си една сламена/плетена корпа,купи и еден сет дрвени лажици (ептен се ефтини тие) па престилката и дрвениот сет стави ги во плетената корпа.Дополнително во корпата расфрлај неколку пакетчиња бибер, цимет,пециво... Сето тоа со целофан озгоре. Не скапо а интересно.
Подарок за девојче од 5 години? Никогаш не сум купувала за дете подарок, освен облека и некоја книга едукативна не ми текнува ништо. Ама не знам што е соодветно за таа возраст.
Провери во Jumbo имаш различни играчки за различна возраст, со различни цени. На секоја кутија пишува од која до која возраст е играчката.
Не ми се допаѓаат и мене последно го имав оној од малина убаво мирисаше но кога се тушираш нема никаква свежина
Nacionalen mladinski sovet na Makedonija,znae nekoj da mi objasni za sto potocno se raboti,dali primat volonteri neso ili?
Дали некој знае каде во Скопје може да се најде ваква шпакла за чистење керамички плотни и колку пари е?