Под агол се држи, има во упатството. Со шпоретот кога го купи не доаѓаше вакво? Мене сосе шпоретот ми дојде исто како на сликата на @Leviosa2503 Го користам, супер ми отстранува.
Аааа сакам вакво. Не сум видела кај нас , а колку се мачам со плотната. Да не има фб страна случајно дуќанот?
Оди до подрум види во кутијата од шпоретот. Или ако воопшто не си печела во рерната, види да не го ставиле ова таму. Има мислам. Имаат и сајт, не знам дали смеам тука да го пишам. Види дали праќаат, мислам дека може да се порача. Ако не може, барај ме, ќе им одам лично лом да ги направам
Веќе неколку пати ми паѓа тел и ми се крши стаклото на екранот , но еве купив пред два дена заштитна силиконска маска, камерата ми е ужас а кога ќе го извадам е чиста како што е од самиот телефон, што да правам сега???
Неам подрум женче А и веќе 5та година како го имам и да секако дека го користам максимално од сите аспекти...па нема да ми требаше ова алаткава за чистење ако маста не му ја вадев Ете некој пиша во ДМ имало, ќе побарам
Да не знае некој каде можат да ми го направат куферот, лани по летање го најдов без едно тркалце и сега нема што да му правам.. или може некој да знае од кај да најдам тркалце па сама да го наместам :/ Не сакам да го фрлам, лани го купив и тоа не ефтино.
Треба да отворам утре трансакциска сметка, што е потребно и треба ли нешто да се пополни таму.За стопанска поточно?