Мн е битен самиот калап да е квалитетен и убав тефлон ако тој не чини џабе мачкање може да помогне мн малку . Живи ти се затоа што не се испечени правилно, доволно , самата смеса е мн битна , правилна густина и најважно температурата на која ги печиш. Поубаво на послабо и подолго време .
Како што рече @Poppins битно е да е квалитетрн калапот. Ако не бива тогаш ставај хартиени во модлите и немаш гајле
Ти се залепиле оти не си ги печела доволно долго. Ако е подмачкан калапот, нема да имаш проблем. Рецепти има колку сакаш во соодветната тема, а треба да се печат на 180 степени најмалку 15-20 минути, зависно од рерната. Ако не пече многу, ќе ги оставиш подолго. И ќе ги извадиш од калапот откако убаво ќе се оладат. А најарно ти е да си земиш хартиени чашки, има секаде по маркетиве, само немој од Џамбо, многу тешко се вадат.
Ок, дечки, фала на сите за информациите. Уште некое фино местенце за јадење низ Софија да ми предложите. Имам на Витошка седено низ пицерии, али мех... нмв. По можност во Центар. П.С Јадам све, освен месо.
Соул китчен, веда хаус, мејд ин хоум имаат убави веге јадења... Ма да ние најчесто во Хепи во Парадајз седиме пошо ни е успат а ги има на многу места...има убави салати, тестенини, ризото.. Иако ние сме по месото, сме издегустирале скоро се
За подарок за дечко ми сакам да купам новчаник. Е сега каде има машки новчаници низ Ск, а да не се цените ептен изгор, бидејќи не сум моментално во можност за нешто прескапо да земам? Наједноставен црн ми треба, класика
Првпат ќе купувам карти преку системот на Авалон, па ако може некој што има купувано да ми каже, дали е исто како што беше преку системот на 'Купи карти за се', уплаќам и ми стасува на мејл за печатењe? Притоа, испечатената потврда што треба да ја заменам за вистинската карта, каде може да ја заменам, т.е во Југотон само или може и во други градови, конкретно ме интересира дали има такво продажно место или овластено за замена на картите во Кочани? Благодарам однапред на одговорите
Слична е постапката, откако ќе си платиш ќе ти стигнат картите на маил. Нема потреба да ги замениш, само испечати ги и на врата ќе ти ги проверат со бар- код читач. Така бар беше на последните 3 концерти на кои бев од Нова Година па наваму.
Decki, da ve prasam za mobilarava fixit vo Skopje dali prodavaat fake raboti ili se okej? Bidejki ima golema razlika vo cenata na telefonite so onie na setec, amc i slicno..
@Avery Ти благодарам многу на брзиот и ефикасен одговор Инаку, ме интересираше и за замената, бидејќи сакам да си ги имам картите, си ги собирам А видов сега дека имало продажно место во Кочани, но ќе морам прво да прашам дали вршат замена
Крофне немам чуено за тие,што не е добар знак.. Има други мобилари кај што ќе добиеш проверен квалитет