А таа самата не е свесна дека има морбили? Кај возрасни обично симптомите се многу изразени и не верувам дека би одела најнормално на работа како ништо да не и е.
Таа вели дека и е алергија. Според исфрлувањето од глава кон гради друга колешка вели дека се морбили и ја советуваше да направи тест.
http://pecatenjemaici.com.mk/ Овде можеш да си провериш се наоѓаат негде во близина на Зелен пазар, имав принтано од таму и се добри. Има и уште едно во Веро Jumbo, 700 ден е мислам на црна блуза ама не сум принтала само еве ти како информација плус.
Каде во Скопје има најголем избор на цвекиња за на тераса? Посебно сум заинтересирани за висечките бегонии како на сликите:
Некој да ми предложи некое убаво мирно место,значи не хотели,етно ресторани,рибници,туку на село некој да издава куќа,или соби,манастир кај што има конаци за ноќевање,убаво би било и некој планинарски дом
Јоаким Осоговски исто има убави конаци каде имам спиено, и околината е убава за шетање и релаксација. Во околината на Беровско езеро се издаваат многу куќи и соби, сред густа борова шума со поглед на езерото.
Дали знаете или сте користеле антидепресив на природна база (замена за сероксат) кој може да се користи во бременост?
Отвори ја сметката за која сакаш да провериш, горе имаш опција ИЗВОДИ, кликни на тоа одбери си датум од- до и ќе ти покаже со зелена боја приливи, со црвена што имаш плаќано, извадено пари итн.