Фротирките прекривки ги видов во флаерот на Кам, а ги нема низ маркетите во кои бев уште првиот ден. Дали некоја ги има видено?
За бели уште подобри. Се што пере добро шарено/црно, пере и бело. Во себе содржат ензими за обновување на боите, а тоа ја вклучува и белата боја.
Ако е фото блиц тоа поблиску до пазарот што е, никако немој таму. Мене за виза за никаде ми ги беа направиле сликите. Катастрофа. Малку подоле на истата улица има друг, фото Кочо, 50 денари се поскапи ама совршени слики. Уште и те праша за што ти требаат и ти гарантира дека нема да ти ги одбијат. Немој во Блиц, јас таму се сликав и после кога ми ги даде отидов одма кај Кочо да се пресликам
Уште ли важат тие картичките за јавен превоз во Скопје? Планирам да одам натаму, јас имам таква картичка, ама останатите кои доаѓаат со мене немаат. На кое место се продаваат, а да е најблиску до автобуска?
Можете и со тел да платите, 10-20 денари е поскапо, ама добра опција е за еднократно користење. Ја има мислам дека на страната на јсп објаснето постапката.
5 денари е поскапо т.е 40ден по карта и 50ден за ноќна, ама важи само за пост пејд корисници на вип и тмобиле.. @st2007