Колку е цена боца од 3л кислород (медицински за дишење) во Техногас или друга продавница? Не, за повозрасно лице со проблеми при диешење.
Дали има некаква опција на фејсбук во групите одредени личности да се тука но да не гледаат што постирам?
Прашај во техногас директно или во некоја здравствена установа како би можел да земеш, дали може преку фзом...прашај некоја од сестрите или др.на форумот, некој што работи во брза помош, они ги имаат во возилата обавезно, ако може да ти дадат...
@Avery @didisi @Ма.нев @DAngel Фала на сите на одговорите, ме интересираше само генерално цените како се движат. А инаку не ми требаа ептен официјални фотографии, за подобро организирање на истражување ми беа, па сакав да лепам слики на хартија. Се шлогирав кога ми побараа 150 за 8 слики, а јас 24 имав. Сепак, најдов во друго студио, ми ги извадија за 150 сите. Фала уште еднаш.
Здраво. Видов тема за архитектонски факултет но не и конкретно да ова. Би сакала да прашам која е разликата од Дипломиран инжеенер архитект и Магистар по архитектура? Кои овластувања ги има едниот а кои другиот? Дали дипломиран инженер архитект има право на лиценца за проектирање?
Прашав еднаш овде за тоа каде се наоѓа фурната во Чаир за симити. Мислам дека некој ми кажа до тоа за донер, Пастел или како и да беше. И отидов вчера до таму да барам симити и се обрукав. Никогаш не правеле симити. Не било тоа... Where the fuck се наоѓа фурната? Т.е. дали сеуште постои, е подоброто прашање?
До Пласет е фурната.Еве полесно ќе ја најдеш .Ти си утнал си бил изгледа што е другата до Пласет таа е нивна на Пласет.
Renu. 360 ml - 700 ден. Инженер е со 3 год. Магистер е со 5 год. @Mishela нека ме корегира ако грешам.
Последен пат кога бев пред 4 години топче сладолед беше 40 денари. Сладолед најдобар во Скопје имаат Дежа Ву во Аеродром. Услугата во Палма е катастрофа. Последниот пат кога бев таму се расправав и од тогаш никогаш веќе таму.
Оваа не ја видов. Бев до таа до Пласет што е. Ги прашав каде прават симити во близина но не знаеше човркот да ми каже. Дури и му напоменав дрка идам само за симити од подалеку, ама не знаеше дали има друга фурна во близина.
@Ма.нев пред 5 месеци бев за два сладоледа по 3 топки плативме 360ден. Малку претерале со цените. Невреди за тие пари.
Koja e razlikata izmegu zdravstveno osiguruvanje kako nevraboten i kako vraboten ? Edni tvrdat deka nema razlika ,dodeka drugi deka imalo razlika . E sega mene me interesiraat potocni i podetalni informacii .