Не сум правник, ама би требало да постои можност за тужба, преку трансакциска не ти се исплатени парите? И како не си потпишал договор?
@kolovoz Гледам зборите за сладоледи па морам да се убацам, најубав сладолед во Скопје што сум јадела е Ескимко. Се наоѓа кај градски ѕид зградите кај Беко полициската станица. 30 денари топче, ама поубав сладолед никаде не сум јадела.
@Sandrin4 Rabotev kratko i ne bev sigurna dali ke mi e ok taka da ne insistirav na dogovor .parite rece ke mi gi isplati ,ama imam slusnato na drugi mu isplakal polovicno ...i deka go tuzele ,samo so tie bea so dogovori . Prasvam za da sum spremna .
Фотографиите кои ми беа во галерија не намерно ги преместив во тоа бекап и сега демек се ослободил простор на телефонот..има ли начин пак да се вратат во галерија или отидоа засекогаш?
Ги имаш на google во " облаче " ти стојат. Така да и ако телефонот недај боже го загубиш сликите ќе ги имаш.
Не ми се допаѓа сладоледот во Ескимо. За мене најдобар е во Дежа Ву. 40 денари е топче, но вреди за парите, а и топчињата се големи.
Дежа ву Не вреди за парите. Убав е, да, ама Палма е милион пати поубав, на пример. Ескимко не сум јадела... П.С ова што ми се дигна киселината од местото и послугата е, не од сладоледот.
Имате ли мрежа во моментов тие што сте на Телеком? Од нигде никаде ми покажа горе No Network, рестартирав телефонот и горе цртичките тие ми се празни @ЕденЧлен хелп, чим другиве имаат мрежа можно е да е со СИМ картичката? Ќе пробам сабајле да ја извадам и да ја вратам. Од нигде никаде ова ми се деси
Кај мене на самсунг може. Отвори ги од таму и побарај по опциите убаво. Или пиши на нет за чекор по чекор да ти даде како според тоа каков телефон имаш
Во ДМ има на Профисимо (нивна марка), пакување со најлонски шприцеви за една употреба, (мислам десетина парчиња беа) со додатоците за разни форми. Јас сум задоволна, брка работа за домашна употреба и не беше нешто скапо. Ако сакаш професионален, тогаш барај во продавниците за слаткарска опрема.