ттк ќе работи во кј шо има експозитури во албански средини. За другите провери по сајтовите на банките
Јас сум многу задоволна од Леново, 8 години веќе лаптопот го користам да не подречам ама не ми се расипал, исто и таблетот ми е леново, никакви проблеми сум немала, доста ги фалат и asus ако не се лажам, гледај ја и марката , цената не е многу пресудна за квалитетот.
Па, баш ретко која банка објавила известување на својот сајт. Ништо, може и за утре работава, ќе се јавувам по тел. пред да идам, пошто кај нас не се знае работава.
На очилата за вид рачките од оквирот ми се подрашириле. Има ли некој инфо дали можам да ги однесам у некоја оптика да ми ги вратат у нормала?
Каде да најдам мали пилиња? Порано знам по пазарите ги имаше во кутии ги продаваа по 20,30 денари, сега не знам каде да тражам.
Дали може Фејсбук да се направи во "dark mode" и како? Не мислам на месинџер-тој веќе ми е во dark mode.Конкретно за Фејсбуков ме интересира. Фала
"Ѓаволот од Ватикан" ќе доаѓал на гости. Прашај си на факултет утре за сигурно. Сега пред минутка прочитав дека администрација и министрите нема да оделе на работа, а за нас обичните смртници може и ќе се работи.