Здраво дали некоја има искуство со wizz priority? Ме интересира во врска со багажот што и како смее да се носи
Здраво, сакам да прашам некој дали имал миризба во тоалет? Реновираме стан и купатилото е целосно реновирано пред месец, не се користи, и денес кога влеговме имаше некоја непријатна миризба од симфонот
Со обичната опција, basic, можеш дс носиш само мала ташна или ранец, додека со приорити можеш уште една торба до 10 кг. Е сега, ако сакаш да носиш течности во таа торба, можеш да ја чекираш и пуштиш долу, а ако сакаш со тебе горе да ја качиш не ти се дозволени течности повеќе од 100мл.
Фала ти многу Катрата ќе биде со приоритет и дали треба торбата да биде со дадените димензии пошто ќе биде пуштена долу бидејќи ќе има течности
Па долу искрено не ми ја мереле димензијата, само тежината ама гледај да ги запазиш, плус минус 5-6 цм нема да направат проблем. А горе ако ја качуваш обавезно ја мерат.
Имаш куферче со димензии 55x40x23 Toa се уствари димензиите за горе во кабината да можеш да го ставиш куферот А можеш и да го чекираш со течности и да го пуштиш долу Некогаш го мерат, некогаш не. Зависи од среќата, ама мој совет не прекорачувај тежина. До 10кг маx А ранчето да биде до 8 кг, течности до 100ml поединечно, вкупно не повеќе од литар
Да би требале да нацртате цртеж кој што ке ве асоцира на тема "КОРУПЦИЈА ЈА СЕЧЕШ ГРАНКАТА НА КОЈА ШТО СЕДИШ" што би нацртале?
Има некој искуство со работење кај Жан Митрев болницата? Не да си доктор или техничар, него административниот дел, оператива, тие што се на приемно на пулт ? Колкава плата зимаат отприлика, услови за работа, работно време? Видов неколку пати пуштаат оглас, се врти постојано истиот , а знам повеќе што имаат аплицирано и ги немаат контактирано никој .. НЗС..
Види во Техномаркет, Нептун и Сетек. Јас имам купено од Сетек за 1.100. Мало, лесно и практично за носење некаде.
Огласи најверојатно пуштаат за обнова на договор за тие што им се на определено пријавени, мора да се прати оглас преку аврм за секое пријавување на вработен. За другово не би можела да ти помогнам
Сакам да работам летото , само 3 месеци има ли врска тоа што сум активен студент . Сепак се работи и за ограничено време