девојки едно прашање ако може побрзо да ми одоговорите оти нема време Ако сум се венчала вчера, дали денес може да ја напуштам државата со истиот пасош, (на пример да отидам со грција и веднаш да се вратам истата ден) , бидејќи венчалното уште не е изготвено за да се направи смена на пасош??? ке ме казнат ли?
Девојки во Скопје има само една CONVERSE продавница?? (ја знам само онаа во ГТЦ) А ако има повеќе ве молам кажете ми каде се наоѓаат..
Ако си го сменила презимето нема да можеш. Мора да вадиш пасош со новото презиме, инаку ќе те вратат http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?I ... 905E68FC07
фалла. А прочитав негде дека има и во Капиштец.. Беверли (без смеење молам ако сум грешка ) така некако беше знае некој дали е точно ? Оти тука во Капиштец ми е поблиску..
по втор пат го поставувам прашањево може ли некој да ми каже добри перформанси за лаптоп за домашна употреба ми е и од каде да го купам.. знам дека има соодветна тема за ова ама никој не ми одговара таму.. немаше потреба одма да го избришете...
има еден во амц комјутери asus и е некаде 24 ,000 денара добар е јас го земав некадепред 3 месеци мене ми е супер отиди на нивната страна и вди каква понуда имаат сега има некоја промоција
баш сакав да напишам дека има во Беверли, ама не бев сигурна и не напишав.... инаку да прашам..онака чисто информативно...има ли некој што ја игра онаа играта на google со фудбалот? (или само јас се заразив со неа)
Зависи за кој дел од кожата прашуваш. За раце и тело не се воопшто штетни, нели на бебињата им ги бришат газињата со нив. Ако имаш осетливо лице не би ти ги препорачала за лице, ама за останатиот дел од телото се добри според мене.
Зависи за какви влажни марамчиња станува збор. Оние што содржат алкохол се штетни за кожата на лицето и наменети се само за бришење раце. На секое пакетче пишува дали содржи алкохол или не. Меѓутоа бебешките влажни марамчиња се нежни, не содржат алкохол и не се штетни, со години ги користам за вадење на шминка. И секако оние кои специјално се наменети за вадење шминка (кои речиси и ги немам користено) претпоставувам дека се исто така нежни со оглед на тоа што намената им е да се користат за лицето.
Мислам дека се порано за тие што не се бруцоши. ЕДИТ: грешно сум прочитала, се извинувам на грешниот одговор.