Нов лаптоп колку време го пуните? Нели као нова батерија по 24 часа се полни во континуитет, меѓутоа и тел. и комјутер никад не се целосно испразнети коа се купуваат, па нз сеа шо да праам...
Ве молам за одговор Каде кај нас ги има tbl. Плитоп? Во ниедна аптека ги нема во МКД. Дали се повлечени? Утре одам за Србија, па дали има некој сознание дали можам таму да ги најдам?
@Ana.brojka можно е да имаш фатено бактерија, ако добро не ти е одржувано. Колку време ја имаш и каде ја ставаше? Народски лек е смешно да бараш, извади ја обетката и закажи на ушно.
Па добро не знаев како функционираат. Сепак сирење е, храна, и досега не сум знаел дека и тоа праќаат луѓето по карго.
Околу час. Првиот пат се празни скоро до крај и после наполни го цел и не го држи на полнач цело време. Тоа важи и за телефоните и за лаптопите. Батериите и ќелиите се оштетуваат.
Препорака за масажер за нозе? Нешто налик на ова. Има слично вакво во Нептун, но не сум слушнал никакво искуство за овие апарати. Во Топ Шоп гледам има некои како влечки масажери... Што би ми препорачале од ваше лично искуство или искуство од некој близок ваш?
Најверојатно не, но ќе соопштат утре или задутре. Не соопштуваат сега бидејќи нема да има кој да гласа, ќе се разбегаат луѓето по Грчка и Охрид. 90% се шансите фа биде неработен ден.