Како ќе биде работен ден кога цел град ќе биде затворен, едвај ќе се стигнува до работа, факултет, школо... глупости
Само бизнисите во Центар нема да работат. @Leviosa2503 Автобусите ќе вртат,ама иако побавно до некои места ќе може да се стигне.
Има мапа онлајн да се види што ќе биде блокирано. Ама ќе се работи дефинитивно. Паркингот ќе биде бесплатен, јавниот превоз исто така. Видете ја мапата со време што ќе биде блокирано.
Телефоните како Samsung galaxy што имаат стакло позади, ако настане дефект со батерија дали има можност да се упраат некако? Како што можам да видам на овој дома сестра ми што го има, ризично е сам да го извадиш стаклото да не дојде до кршење и сл.. Сакаме да му ја смениме батеријата дали ако го однесеме у мобилара ќе ни ја сменат?
Секако дека има можност,слободно однесете го во сервис,ке ви сменат батерија,без да се оштети позади стаклото.
Се исеков на прстот со железна рачка од џогер. Ме плаши тоа што малку беше 'рѓосана на крајот. Се измив, ставив алкохол, што друго да направам? Иначе престана да крвари местото.
Nisto strasno daleku e od srceto ne se sekiraj nisto nema da ti e a plus se imas vakcinirano ko mala za ova
Стопанска банка е-banking и m-banking само во нивна филијала можам да активирам или има можност и онлајн?
Има ли некој што е моментално во Англија со фамилијарна виза имам прашање околу продолжување на виза и аплицирање за residence card.
Се вади капакот со вакум, бидејќи е залепен со телото. После тоа тие му стават посебен лепак што е за телефони (изолир трака за телефони) за да се залепи пак назад. Нема да ти го оштетат капакот. На Galaxy S6, S7, S7 Edge се оштетува, а на поновите модели не.
Iskustvo so poduena baterija imate li? Za Samsung galaxy a5 2016? Kade bi mozela da najdam nova baterija i kolku bi cinela?