Да не речете сум ве излажал пфед 4-5 дена кога реков дека после изборите ќе кажат дрка ќе биде неработен ден. Мислам дека важи за сите што живеат во Скопје.
Намерно чекаа да поминат изборите за да има цензус па да кажат дека е неработен ден Пошто нели ако кажат порано сите ќе го спојат и понеделник па ќе заминат на продолжен викенд по други градови/држави...Никој немаше да им гласа. Паметни.
За јавна и државна администрација е неработен. За другите, како сакаат. Шо ти е гајле, и онака си невработен
Каде можат да се најдат празни 100мл шишенца? Само во ДМ? Некој случајно да не знае која цена се заедно со прозирниот плик?
Здраво феминки, знаете ли каде можам да најдам некој што полни балони со хелиум? Станува збор за обични балони тие по 5/10 денари но ми требаат во поголема количина па не знам дали во продавниците што продаваат балони би сакале да ги наполнат? секако за пари. Ако има некоја искуство нека ми пише
На клиника ке биде забрането влез и за коли, се ке биде блокирано, освен само за итни случаи. Имаш закажано преглед на клиника?
Бев скоро,ми закажаа снимање на апарат,не знам дали ќе ме примаат.Немам ни упат како што треба.Не сум со мој термин.Не знам дали и воопшто да одам.
Каде можам да најдам од тие малите светилки за читање, на книга што се прикачуваат, во Џамбо не сум сретнала, или пак јас на погрешно место барам. Некако таму се ми е различно распоредено. Уште подобро доколку има продавница што врши достава. Ви благодарам