Треба, ама не како во прва, туку носиш индекс, уплатници и пријавни листови. Зависи на кој универзитет си. А би требало да има и соопштение за запишување на зимски семестар во скоро време.
Ми треба стан под кирија во Маџари или Триангла,ако некоја знае нешто нека ми пише,а да и ако има ваква тема кажете ми каде е,да си прашам таму
На работа ги дадов документите за осигурување и ми рекоа за здравствено осигурување прво треба да се одјавам од фирмата на татко ми каде сум била до сега осигурана. Е сега прашањето ми е, каде се прави тоа, дали во подрачната служба за здравство ќе ме одјават компјутерски, или треба да отидам во фирмата на татко ми???
Дома имаме една фонтана од оние мали што се приклучуваат во штекер. Е сега тоа апаратчето, изгледа е прегорено. Каде може да се купи исто такво?
И овде да прашам нема да е лошо... дали некоја феминка од Битола знае професор/ка што држи часови по математика во овај период. Итно ми е. Ако знае некоја за подетални информации нека ми пише ЛП
http://www.imdb.com/features/video/browse/ Oд овде, сите се пуштаат.. Ама траат 10 мин. Друкше, не верувам..
Ќе може ли некој да ми објасни за како оди тоа ЕХО СНИМАЊЕТО ? што се открива со тоа,кои болести и сл. ?
Те гледаат исто како што ги гледаат бремените жени (од филмови мора да си гледала, затоа вака ти објаснувам), значи се одвива на стомакот, и зависи кој орган сакаат да го видат таму те гледаат. Значи глвани се гледаат на ехо јајници, матка, бубрези,панкреас, золчно ќесе, бешика и сл. А да ми каже мене некој од кој филм или серија е оваа слика
^^ Од серија е, Игра на Тронови. Само во Охрид имам видено до сега. Има маркет кај хотел Св.Стефан и таму има. Другар мој купи и не му се свиѓаше.
Дали знаете каде има некои продавници/магацини кои продаваат материјали(ленти),цветови,бисери....се околу свадби, ама на големо
Прашав, ама никоја не се јави. Можеби тој што треба нема прочитано, па пак ќе прашам. Дали има некоја на форумов што заврши четврта година гимназија во САБА?