Во право си, јас погрешно сум ја пишала димензијата . На фб ги има куферчињата од Гари, баш ги разгледав. Последниот пат купив од Пластичарска, ама еве после 3 користења му отиде тркалцето. Се мислам да инвестирам во некој квалитетен куфер или некој вака стварно евтин, па да не го жалам...
Пред една недела ставив 1.500 на картичката за купување преку нет од банка , тоа што треба да го порачам е 1.800 ама не приметив, глупаво ли ќе биде да додадам само уште 300ден во банка, срамота да не е
ПОМОООООШ дали знаете каде се продаваат силиконски ленти/како двострани што се лепат на телото со фустанче за да стои прилепено, пр да не паѓа кај деколтето . И вакво Boob Tape за да ги држи градите нагоре при фустан со длабоко V кај што не може да се носи прслук.. не знам дали имам време да нарачам од нет пошо ми треба за 10дена..
Јас земав. Во зависнот од тоа каков пакет за мобилниот имаш даваат бонуси, а рестото од сумата ти го делат на 24 рати и влегува у вкупната сума на месечната сметка.
Со 35 од НЛ до Бит-пазар па пеш низ чаршија нагоре или 17 од почетна нас. Островска (поминува и низ железничка и Мост Г.Делчев) до последна - МСУ (Музеј на современа уметност) амабасадата е покрај музејот.