Дали некаде работат во недела за снимање на заби приватно? Ми треба снимка за еден заб која ја даваат за 3-4 минути.
Јас најчесто гледам на putlockers.plus, излегуваат само реклами при клик (како и на сите онлајн страни всушност ), но и тоа ми е ублажено со adblock апликација, иначе океј е.
Sakam da prasham dali konecno od DIK se zavrshenii izborite odnosno koga dik kazuva deka se e vo red koga se smetaat za zsvrsheni. Ajde koj se razbira politika ili sledi da mi kazes.
Во придавниците на h&m големина на М на кој број одговара? Сакам да порачам нешто а знам дека таму бројчињата не ми се исти со другите брендови?
Јас се изинувам со прашањево ама, на апсолвентска вечер се носат свечени фустани? Кај економистите конктретно ме интересира
Па да, некои се облекуваат како да се куми на свадба. Со светкави фустани, со фризури со све... Ти облечи си се како што сакаш и каков што ти е стилот, баш ти е гајле за другите
Можеш да носиш свечен фустан или елегантен jumpsuit ако не сакаш фустан. Моиве професори на Правен лани само ни рекоа на нас неколкумина само да кажеме на сите дека не е дозволено претерано разголување. Студиите не играат улога за избор за облека на апсолвентска. Облечи го она во кое ќе се осеќаш удобно.