Кошула, маица, колекција, убав новчаник и каиш, часовник. Штом сте повеќе имате и повеќе избор за подобар подарок.
Ми се јавија денес. Ја лоцирале после 8 дена. Бев и си ја земав. Иначе, да... ја дале некому по грешка и тој/таа некоја не и' се испозамарал.
Ми рекоа дека пасошот ќе ми биде издаден од 7-10 работни дена . Утре е последниот ден . Дали да одам да си го барам ако не ми пратат порака ?
Не праќаат порака. Јас пред 2 месец вадев, па отидов после 12 работни дена си го земав. Инаку рокот е до 10 работни дена да го направат пасошот и да ти го дадат.
Јас ги прашав кога се сликав дали ќе ми пратат порака и ми рркоа дека сам треба да си дојдам за 10 работни дена. Порано праќаа пораки... Луда работа.
Тој што беше редовно 1050ден (за студенти на кои не им следуваше бесплатно), јули и август мислам, чинеше 700ден. Ова пред 2 години. Од тогаш не знам дали се сменило нешто.
Здраво, Може инфо каде можам да најдам дрвен сталак за слика , т.е сликарски сталак за поволна цена? Дали да побарам по пазарчињава, битпазар, пластичарска? Фала однапред
Колку се движат златните менѓуши и тие со бело злато да не знае некој.Сакам да си купам малечки секојдневни.