Дали на цветен ќе ми направат вакво нешто ако си однесам бомбончиња?И колку би ме чинело? Претпоставувам дека завиткуваат и поклони,никогаш не сум прашала
Исто и со бајадера имаш и различни цени. Помалите беа некаде околу 300-400 денари па нагоре. Јас ги гледав во Краш. Краш имаш во буњаковец, во центар карши Сваровски.
Некој се нафаќаа а некој не. Можеби ти е најпаметно фа го купиш готовото букетче, и само да им го однесеш да го издекорираат.
Ако прашуваш за одење пешки далеку е доста. Сега не знам точно отприлика колку време ќе треба, ама испод 40тина минути не е.
девојки тинекс маркет околу центар? Ми одговара се почнувајќи од чаир, битпазар, судска, околу гтц рамстор па накај дебар маало
Дечки има ли некоја опција на скајп за да не може секој да ве додава, ме наажаат некој болни умови деновиве, Хелп
На кое место се наоѓа најблискиот маркет Техномаркет до универзална сала? Ако постои таков кој се наоѓа блиску и кој маркет е најблиску до салата и кај се наоѓа тој што е најблиску до универзална. Ве молам за одговор.
Во парк имаш одма кај Сител и стадионот. Имаше мислам во Гтц, т.е овој пред Гтц што е, кај теранова и пикокс доле во подрум. Јас тие два ги знам што се тука негде, другите се уџум. А и мислам дека тој во парк е најопремен. http://www.technomarket.com.mk/stores?c ... 0%95#store