Сакам да одам за Скопје во вторник ама тогаш е неработен ден нели бајрам па ако може некоја да ми каже дали тогаш ке работи нешто пример пластичарска, сити мол,
Сакам да извадам 2 големи слики величина 13×18, за да ги урамам. Колку би ме коштало и кое фото студио би ми го препорачале низ Ск? Одамна слики немам вадено, па стварно немам претстава каде и колку чини.
По некоја логика мислам дека треба да бидат околу 300 денари. Ако е истата димензија со големите слики што ни ги даваат од апсловентска
https://www.ebay.com/itm/New-Womens...d5:m:m52FDafAf2OYYVieW7CZ1TQ&var=584543639543 што цени имат овие,дали некој порачувал од оваа страна?
Значи вака, веќе 2 години не одам на факултет и логички е дека не можам да земам Потврда за редовен студент е сега немам здравствено осигурување а многу ми е потребно периодов. Како може да ги средам овој 'проблем'. Што е потребно за да се добие здравствено осигурување? Дали и кои документи се носат во Социјално или во ФЗО? Ве молам ако некој знае да ми одговори. Фала многу
Имам сменето пудри и џабе. Сапун за лице не користам никаков. Најобично со вода го мијам или некад со Dove shower gel ама не е од тоа 100% Ги искорнав пред некое време ги снема и сеа пак ги имам. Налет
Ако ти се таму документи, запиши Е2 на последниот семестар и извади потврда за редовен студент. Цела година ти трае Е2. Има така многу што влечат, ама факс го користат ради придонеси.
Здраво,јас го изгубив сведителството од завршена прва година ме интересира која е процедурата за давање на ново сведителство,дали некој има искуство со ваков проблем?
Каде се купуваат карти за Здравко Чолиќ. Знам за преку интернет, во југотон, розе веро 2. Освен таму имаше во некои маркети низ Скопје, слушнав на радио но не можам да се сетам. Помош?
Во некои туристички агенции, јас имам видено овде. Мислам дека и имаат обезбедено превоз од сите градови во државава.
Отиди во службата во училиштето ќе ти издадат ново. Можеби ќе треба да платиш околу 100 денари ама ќе добиеш ново.