Ни едниот ни другиот сте во право..кога ставате барем ставете ги правите цени или ич не ни пишувајте ако не знаете.. без лоша намера е кажаново Патнички возила до 66 KW - годишен 3.690 ден. Патнички возила над 66 KW - годишен 5.536 ден. Патнички возила до 66 KW - месечен 1.850 ден. Патнички возила над 66 KW - месечен 3.075 ден.
Искуства со земање на 24/48 рати преку Нептун, Сетек или слични продавници? Сакам да земам поскап телефон преку мајка ми, па да ми кажете процедура? Фала ви
До 24 рати имаш опција со кредитна картичка,а до 48 рати со апликација за кредит преку НЛБ банка,аплицираш во Нептун или Сетек и одговорот дали ти е одобрена апликацијата или не го добиваш веднаш.
Не мора,туку најпрво ќе направат проверка дали има задршки на платата и доколку има колкави се тие задршки пак според тоа ќе одредат дали исполнува услови за кредит, на колку рати,и тн. а се разбира ратите ќе си ги плаќаш после тоа во НЛБ.
Доколку е физички оштетен не може. Доколку податоците на хардот се избришале од X причини има шанси да се вратат. Имаш неколку начини: - да купиш followers (големи се шансите за бан на акаунтот) - да покажеш малку повеќе "кожа" на сликите кој ќе ги постираш,ќе заследиш некој батани кој следат само вакви девојки ќе ти го прошират профилот на нив слични и потоа ќе ги одзаследиш истите тие, и продолжуваш со оваа тактитка додека не ја достигнеш посакуваната бројка на followers - постираш слики со интересна и креативна содржина,разменуваш реклами со други профили,плаќаш реклама на социјалните платформи и тоа е тоа но ќе ти треба повеќе време за да собереш followers на овој начин Good luck
Девојки за брзо време сум на забава и ќе носам фустан каде што ќе ми дојде до израз кожата (инаку имам многу светол тен) . Ми треба лосион или некаква крема за телото но да не е за самопотемнување, што ќе и даде сјај на кожата.. На youtube гледам имаат ко бронзери за тело.. Дали имате некоја препорака?