За апликација не знам, но можеби ова ќе биде од помош.. можеш да ископираш линк од youtube видео, да пишеш на google - youtube convertor и да отвориш било која страна каде можеш да конвертираш видео во mp3.. Значи ќе ја отвориш страната ќе направиш paste од линкот од youtube и одиш download.
BG (мислам дека беше БГ)PLAYER,слушаш со интернет,така се симнуваат песните и потоа можеш и без интернет да ги слушаш
Decki, znae li nekoj vo kolku ke bide precekot na rakometarite na plostad? Resiv ovde da prasam bidejki temava e najaktivna
Кога едно лице ќе биде одјавено од работодавачот по престанок на договорот за вработување има ли законски рок за кој повторно може да се пријави како невработено лице во АВРМ?
Најдов еден бутик сакам да порачам неколку раб, ама не приметив дека е во Бугарија, па сега ме интересира дали може да пратат во Мк? За облека станува збор, ретко многу порачувам од нет ама овие раб ептен ми се свиѓаат, порачувал некој вака до сега? Не знам дали да им пишам дали праќаат до Мк, глупо да не е како идат тие работи ?
Знае ли некој што луѓе работат таму и што луѓе се газдите? Гледам некои огласи за работа се вртат, па не знам какви се луѓето. Според моево претходно а и сегашно работно искуство (лошо) на светов се и сешто има, тешки будали, па се плашам пак да не нагазам на некоја уште полоша работна средина, па да си имам работа со секакви луѓе. Преку глава ми е со будали и неписмени луѓе да се расправам, сакам нормална работна средина. Секое инфо е добродојдено.