Некој да не знае дали работи денес и до колку бутик Prestige во Кисела Вода? Молам за брз одговор, итно ми треба нешто.
Во полиција треба да одиш, а тие ќе ти побараат потребни документи и се што е потребно да потпишеш, да уплатиш за оглас во службен весник т.е да ги прогласиш неважечки државјанството, изводот, лична карта ќе итн. Инаку ќе треба сите лични документи како дипломи, свидетелства, државјанство,извод да ги менуваш после тоа. Имај ги на ум трошоците. Постапката трае 30-50 дена. Со среќа
Девојки предложете ми книги за ЕРП системи. Потребно ми е за изработка на дипломски труд. Сите книги, учебници и трудови за ЕРП системи би ми биле од помош.
Каде во Скопје се вади санитарна? Дали треба да имам упат? Колку пари ми требаат и што ќе ме испитуваат поточно? Благодарам
Во Пролече, може без упут. Пред 4/5 год мислам дека беше 700/800 ден, ако ти е за работа ова треба да си го плати фирмата. Треба да однесеш примерок од фецес(измет), а таму ќе ти земат брис од нос, грло (можно е и од уво)
Во институтот за јавно здравје, т.н Пролет, 550 или 600 денари мислам се плаќа, ти земаат брисеви од нос и грло, а мислам дека ако работиш со храна имаш плус испитувања, само не знам што точно.