Да разбрав дека 240 за 4 години но во случај да имаш повеќе кредити од 240, а останати уште 2-3 испити, дали е морално да се полагаат тие испити,или дека ги имаш кредитите можеш да спремаш дипломска без да се положат
Не знам за кој факултет станува збор, но мора. На мојот вака пишува: „Студент кој успешно положил најмалку 31 испит и притоа освоил најмалку 240 кредити, со положувањето на дипломскиот испит се стекнува со звањето дипломиран економист на соодветен департман“.
ме интересира дали картите за во средно како слободни да казам ги дава самиот класне или? и усте несто дали изјавата за упис сами си ја набавуваме?
Можеш да ја спремаш дипломската и ако имаш уште 2-3 задолжителни предмети за полагање но ќе смееш да ја браниш дури од како ќе ги положиш овие предмети.
На мојот факс немаше така, мораш сите предмети да ги имаш положено за да дипломираш. Затоа ми е чудно.
Предлог за осигурителна компанија од искуство и што сте задоволни каде што можам да извадам осигурување за еден месец во странство? И како оди осигурувањето?
Дали на 07.06 околу 12-12:30 часот на ВИП повторно не беше функционална мрежата или проблемот е само кај мене индивидуално?